Pers skog och maskin
073-330 38 83

Trädfällning

Med lång och gedigen erfarenhet utför vi trädfällning runt om i Skaraborg. Vi utför trädfällning i Skövde, Tidaholm, Falköping, Skara, Lidköping, Mariestad, Töreboda, Hjo, Tibro och andra närliggande orter.

Har du träd som orsakar problem? Kanske är de en fara för byggnader eller människor, skymmer solen på uteplatsen eller fäller mycket löv på tomten?

Vi på Pers skog och maskin utgår från Skövde och är specialiserade på all sorts trädfällning.

Att fälla svåra eller avancerade träd är något vi brinner för och för oss är inga träd eller uppdrag vare sig för stora eller små.

Vi utför trädfällning på olika sätt och väljer alltid det alternativ som lämpar sig bäst för varje uppdrag.

Markfällning är oftast det enklaste och billigaste alternativet när det kommer till trädfällning men står trädet nära till exempel byggnader, ledningar eller om det är ont om plats gör vi istället en sektionsfällning, då vi tar ner trädet bit för bit.

Vi hjälper gärna till att forsla bort materialet efter trädfällningen men kan även lämna kvar trädet på plats om det önskas, då kvistar och kapar vi upp trädet efter kundens önskemål.

Av oss får du en kostnadseffektiv men också enkel lösning, då vi kan utföra alltifrån trädfällning och bortforsling till stubbfräsning, medan du bara behöver ha en enda kontakt.

För de som vill ha kvar sina träd erbjuder vi också trädbeskärning i Skaraborg.

Har du ett träd som ska fällas? Låt oss göra jobbet.

Vi utför även...