Pers skog och maskin
073-330 38 83

Bra att veta

Kostnader

Det är svårt för oss att ge kunden ett generellt pris då varje träd och situation är helt unik. Vi erbjuder därför ett kostnadsfritt hembesök. Vi gör en besiktning på plats och går igenom vad som ska göras. Det minskar risken för missförstånd och kunden får reda på hur jobbet kommer gå till.

När ett och samma företag kan lösa både fällningen av träden, stubbfräsning och bortforsling så har vi chansen att lösa riktigt bra paketpriser. Priset för stubbfräsning beräknas alltid på stubbens diameter i marknivå. Det snabbaste sättet att få en offert är att fylla i vårt formulär för offertförfrågan med en beskrivning av önskat jobb. Skicka gärna med bilder. OBS! Du binder dig inte för något genom att be oss om en kostnadsbedömning!

RUT-avdrag

Som privatperson kan du få RUT-avdrag från Skatteverket på många av våra tjänster. Bl a trädfällning, beskärning och stubbfräsning. RUT-avdraget är mycket förmånligt för dig som kund. Hela 50% av arbetskostnaden dras av. Inget extra jobb för dig som kund då vi löser allt med Skatteverket. Läs mer om vad som gäller om RUT på skatteverket.se.

Försäkring

Vi är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar Skaraborg upp till 10 000 000 SEK.

Hur går det till?

1 Förstudie

När du kontaktat oss kommer vi så fort vi kan och tittar på arbetet du vill ha utfört. Vi ser direkt hur arbetet ska utföras för att bli så ekonomisk för dig som kund så möjligt. Vi ger dig gärna olika förslag på olika arbete och kostnader.

När du har godkänt offerten och valt alternativ så planeras ett preliminärt datum in då jobbet ska utföras. Du som kund får alltid en bra förklaring på hur jobbet kommer att utföras.

2 Inför arbetet

Plocka bort alla lösa trädgårdsdekorationer, lampor, utemöbler och annat som är lätt att flytta på och som du är rädd om. Ju färre saker vi behöver ta hänsyn till, desto smidigare blir det för oss att arbeta.

Informera gärna grannarna om att vi kommer. OBS! Glöm inte att parkera din robotgräsklippare.

3 Under arbetet

Vi är väldigt tacksamma om du som kund visar oss hänsyn och håller dig och din familj på ett behörigt och ofarligt avstånd. Att du har full kontroll på dina husdjur, barn osv. Vi lovar att vi klarar oss bäst själva.

4 Efter arbetet

Vi strävar alltid efter att lämna över arbetsplatsen till dig i så fint skick som möjligt och hoppas att du som kund ska känna dig riktigt nöjd.

Därefter kommer oftast en faktura inom några dagar där RUT-avdraget redan är avdraget. Alltid 30 dagars betalningsvillkor om inget annat är överenskommet.