Pers skog och maskin
073-330 38 83

Stubbfräsning i Hjo

Har du oönskade stubbar på din tomt som tar upp plats eller som är i vägen? Vi kan erbjuda effektiv stubbfräsning i Hjo av oönskade stubbar på ett smidigt sätt utan att skada omgivningen.

Att försöka hugga eller gräva bort stubben kan vara mycket svårt och tidskrävande. Stubbfräsning är därför det skonsammaste och effektivaste sättet att få bort oönskade stubbar, både för din gräsmatta och för din plånbok. Det är dessutom en miljövänlig metod eftersom den orsakar minimal skada på mark och växtlighet runt omkring.

Vi på Pers skog och maskin utför stubbfräsning i Hjo med omnejd på ett snabbt och enkelt sätt. Stubbfräsning är ett mycket kostnadseffektivt sätt för att ta bort stubbar i trädgårdar, häckar och övriga grönytor.

Stubbfräsning innebär att vi med en maskin som endast är 89 cm bred, förvandlar stubben till små flisor och spån. Detta är ett effektivt sätt att bli av med stubbar, och metoden är snabb och lämnar heller inte någon påverkan på övriga gräsytor.

Stubbfräsning är ett miljövänligt och effektivt sätt att ta bort oönskade stubbar på gräsmattor och i trädgårdar. Stubbar har ofta stora rötter som går ner i backen och i vissa fall långt in på gräsmattan, vilket gör de svåra att gräva upp utan att förstöra kringliggande omgivningar.

Efter trädfällning blir det alltid kvar en stubbe som ofta kräver stubbfräsning. Om du anlitar oss för stubbfräsning i Hjo när vi är på plats för trädfällning, kan vi dessutom erbjuda dig ett ännu förmånligare pris.

Har du behov av stubbfräsning i Hjo?

Kontakta oss på Pers skog och maskin för professionell stubbfräsning i Hjo.

Vi ser till att jobbet blir utfört snabbt och effektivt, så att du kan njuta av en stubbfri tomt.

Vill du bli av med en stubbe i Hjo? Vi fräser bort den snabbt och enkelt.

Vi utför även...